Πόσο κοστίζει η Global SIM ; Επικοινώνησε μαζί μας προκειμένου να λάβεις μία εξατομικευμένη προσφορά για προαγορά δέκα (10) καρτών Global SIM στην φόρμα που θα βρεις στην σελίδα επικοινωνία.

Η κάρτα Global SIM λειτουργεί σε όλο τον κόσμο (παγκοσμίως) 

Θα λάβεις SMS, 2 μήνες πριν την λήξη της κάρτας, έναν μήνα πριν, και στις 10 ημέρες πριν την λήξη της. Ετσι έχεις αρκετό χρόνο να αποφασίσεις εάν θα ανανεώσεις την κάρτα SIM για ένα επιπλέον έτος ή απλά θα την αφήσεις να λήξει και να διακοπεί. Επίσης, μπορείς να παρακολουθείς τις ενεργές κάρτες σου …

Περισσότερα

Μετά τον πρώτο χρόνο, πρέπει να αντικαταστήσω την κάρτα SIM ; Όχι. Η κάρτα Global SIM δεν χρειάζεται αντικατάσταση. Λειτουργεί για όσα χρόνια ζητάμε ανανέωση.

Μπορώ να λάβω τυπομένες SIM με το λογότυπο της εταιρείας μου; Ναι, μπορούμε να τυπώσουμε στις SIM το λογότυπο της εταιρείας σου !

Φυσικά, με μια μικρή χρέωση, παρέχουμε το APN που θα μας ζητήσεις και μπορεις να χρησιμοποιήσεις στο πεδίο APN στι κάρτες που θα τοποθετείς στους πελάτες σου.

Παρέχουμε VPN ή Static IP ύστερα από αίτημα σου με επιπλέον χρέωση 24€/έτος

Item added to cart.
0 items - 0,00

ΜΕΙΝΕ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΟΥ

ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ CADDX ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

Δεν κοινοποιούμε το email σου σε τρίτους. Θα λαμβάνεις μόνο προσφορές για υπηρεσίες και υλικά σχετικά με τον  συναγερμό σου CADDX !