Πόσο κοστίζει η Global SIM ; Επικοινώνησε μαζί μας προκειμένου να λάβεις μία εξατομικευμένη προσφορά για προαγορά δέκα (10) καρτών Global SIM στην φόρμα που θα βρεις στην σελίδα επικοινωνία.

Η κάρτα Global SIM λειτουργεί σε όλο τον κόσμο (παγκοσμίως) 

Θα λάβεις SMS, 2 μήνες πριν την λήξη της κάρτας, έναν μήνα πριν, και στις 10 ημέρες πριν την λήξη της. Ετσι έχεις αρκετό χρόνο να αποφασίσεις εάν θα ανανεώσεις την κάρτα SIM για ένα επιπλέον έτος ή απλά θα την αφήσεις να λήξει και να διακοπεί. Επίσης, μπορείς να παρακολουθείς τις ενεργές κάρτες σου …

ΠερισσότεραΠως θα ξέρω ότι η κάρτα SIM που έχω εγκαταστήσει σε πελάτη μου, πρόκειται να λήξει ;

Μετά τον πρώτο χρόνο, πρέπει να αντικαταστήσω την κάρτα SIM ; Όχι. Η κάρτα Global SIM δεν χρειάζεται αντικατάσταση. Λειτουργεί για όσα χρόνια ζητάμε ανανέωση.

Μπορώ να λάβω τυπομένες SIM με το λογότυπο της εταιρείας μου; Ναι, μπορούμε να τυπώσουμε στις SIM το λογότυπο της εταιρείας σου !

Φυσικά, με μια μικρή χρέωση, παρέχουμε το APN που θα μας ζητήσεις και μπορεις να χρησιμοποιήσεις στο πεδίο APN στι κάρτες που θα τοποθετείς στους πελάτες σου.

Παρέχουμε VPN ή Static IP ύστερα από αίτημα σου με επιπλέον χρέωση 24€/έτος

Item added to cart.
0 items - 0,00


Οι τεχνικοί μας λαμβάνουν όλα τα μέτρα προστασίας. Για την ασφάλεια όλων μας, παρακαλούμε κατά την διάρκεια της επίσκεψης να παραμένει μονο ένα άτομο στο χώρο και να τηρείται η απόσταση των 2 μέτρων.