Αντιδιαβρωτικές Ναυτικές Κάμερες | Marine CCTV

Ανοξείδωτες Κάμερες

Κάμερες από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι 316L stainless steel για χρήση στην ναυτιλία.

DS-2CD6626B-IZH(R)S

Hikvision DS-2CD6652B-IZHS

Αντιεκρηκτικού Τύπου Κάμερες

Κάμερες Explosion-proof με διεθνής πιστοποιήσεις ATEX & IECEx για εγκατάσταση σε περιβάλλοντα με επικίνδυνα αέρια και σκόνη.

DS-2XE6885G0-(I)(L)Z(H)(S)

DS-2XE6885G0-(I)(L)Z(H)(S)

DIGITAL IP VESSEL CCTV SYSTEMS

Εγκαταστάσεις CCTV Marine

Ψάχνεις έναν εξειδικευμένο συνεργάτη ;

Είμαστε εδώ να αναλάβουμε την προμήθεια και εγκατάσταση καμερών Anti-Corrosion, ex-proof και explosion proof σε όλο τον κόσμο. ​

Επικοινωνία

Συσκευή πλυστικής για κάμερες ασφαλείας, με καθαριστήρα. Κανένα περιβάλλον δεν είναι πρόβλημα. Καθαρή εικόνα παντού και πάντα. H Συσκευή είναι συμβατή με όλες τι κάμερες εφόσον χρησιμοποιείται θήκη (box) Videotec

αντλία νερού, πλυστική για κάμερες videotec

Παρέχουμε λύσεις CCTV (καμερών ασφαλείας και στην ναυτιλία. Με εξειδικευμένα υλικά, δίνουμε λύση απομακρυσμένης επιτήρησης ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Χρησιμοποιούμε υλικά της VIDEOTEC Ιταλίας και της HIKVISION Anti-corrosion series, δύο εκ των μεγαλύτερων κατασκευαστών καμερών ασφαλείας για την ναυτιλία.

VIDEOTEC CCTV SHIP MARINE
καμερα-σε-βαπορι-μονιτορ

Εξειδικευμένα υλικά συστήματος καμερών ασφαλείας, για την θάλασσα. Marine κύκλωμα CCTV

Καταγραφικά, κάμερες, μονιτορ, τροφοδοτικά μερών, καλώδια Marine κατάλληλα για χρήση στις αντίξοες συνθήκες της θάλασσας.

Item added to cart.
0 items - 0,00


Οι τεχνικοί μας λαμβάνουν όλα τα μέτρα προστασίας. Για την ασφάλεια όλων μας, παρακαλούμε κατά την διάρκεια της επίσκεψης να παραμένει μονο ένα άτομο στο χώρο και να τηρείται η απόσταση των 2 μέτρων.