Access Control Πόρτας

CADDX

Έλεγχος πρόσβασης οχημάτων / προσωπικού - Ωρομέτρηση & μέτρηση θερμοκρασίας

ΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ

Λύσεις ελέγχου πρόσβασης οχημάτων

ΜΠΑΡΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ

ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ

Καθαρή Εγκατάσταση χωρίς διακοπή των εργασιών σας

Το συνεργείο μας θα σας παραδώσει τον χώρο εργασίας του πεντακάθαρο, μετά το πέρας των εργασιών. Η εταιρεία σας μπορεί να συνεχίσει την ροή εργασιών της ενώ το συνεργείο μας υλοποιεί την εγκατάσταση των συστημάτων που έχετε επιλέξει

Χρυσή εγγύηση υλικών και εργασίας

Από δύο έως 4 έτη εγγύηση όλων των υλικών και των εργασιών και εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 6 μηνών εάν δεν μείνεται ευχαριστημένοι από την χρήση των συστημάτων μας

Ταχύτητα εξυπηρετησης

Η εκτίμηση, η προσφορά και η εκτέλεση των εργασιών, γίνονται άμεσα, μα πάντα ποιοτικά. Το τεχνικό μας συνεργείο αφιρερώνει οσο χρόνο χρειάζεται για μια τέλεια εγκατάσταση Access Control

Διαθέτουμε κλειδαριές όλων των τύπων, μερικές από αυτές είναι οι παρακάτω :

Οι ένοικοι θα χρησιμοποιουν την ειδική κάρτα ή κωδικό για την απασφάλιση της θύρας και την είσοδο στον κοινόχρηστο χώρο ή/και την ταράτσα. Το σύστημα συνεργάζεται με το υφιστάμενο σύστημα θυροτηλεφώνου/θυροτηλεόρασης

Ο κάθε υπάλληλος θα φέρει μαζί του την ειδική κάρτα και θα μπορεί να εισέρχεται στον χώρο με αυτήν ή εναλλακτικά εφόσον είναι θεμιτό, με τον κωδικό του. Η είσοδος αλλά και η έξοδος (ημερομηνία-ώρα) θα καταγράφεται στην κεντρική μονάδα και όλο το ιστορικό θα είναι διαθέσιμο ανα πάσα στιγμή. 

Ασύρματη κλειδαριά με τηλεχειριστήριο, με κυλιόμενο κωδικό – απαραβίαστη. Κλείδωσε και ξεκλείδωσε πόρτες, ντουλάπια, γκαραζόπορτες κ.α. με την ειδική ασύρματη κλειδαριά με τηλεκοντρόλ που σου παρέχουμε.

Ασφάλισε ότι αξίζει.

Τηλεχειριζομενη κλειδαρια

Ανοίγει από μακρυά. Γίνεται καλωδίωση από την κλειδαριά της πόρτας έως το σημείο που τοποθετείται το μπουτόν απασφάλισης.

ασυρματη κλειδαρια εξωπορτας

Τοποθετείται μετασχηματιστής κοντά στην εξώπορτα όπως και ο δέκτης. Μπορείτε να ανοίξετε την εξώπορτα με τηλεχειριστήριο από απόσταση ~ 200 μέτρων

Ηλεκτροπυροι με τηλεχειρισμο

Τοποθετείται μετασχηματιστής κοντά και ο ηλεκτροπύρος (ηλεκτροπίρος) στην πόρτα όπως και ο δέκτης. Μπορείτε να ανοίξετε την εξώπορτα με τηλεχειριστήριο από απόσταση ~ 200 μέτρων

Ηλεκτρικο κυπρι με τηλεκοντρολ

Τοποθετείται μετασχηματιστής κοντά στην εξώπορτα όπως και ο δέκτης. Μπορείτε να ανοίξετε την εξώπορτα με τηλεχειριστήριο από απόσταση ~ 200 μέτρων

ηλεκτροπυρος

Ασυρματο κυπρι

Emergency Button
Αέπαφο πληκτρο εξόδου
αναγνώστη κάρτας & PIN
access control

Τί είναι το σύστημα ελέγχου πρόσβασης ;

Το σύστημα ελέγχου πρόσβασης , ή αλλιώς Access Control System μας δίνει την δυνατότητα να κλειδώνουμε ή να ξεκλειδώνουμε πόρτες, μπάρες ασφαλείας, καγκελόπορτες κ.α ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά.

Έτσι μπορούμε να ελέγχουμε την είσοδο σε ένα σπίτι, πολυκατοικία, αποθήκη και διάφορους άλλους χώρους με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Μπορούμε να ελέγχουμε την θύρα (κλειστή, ανοιχτή, κλειδωμένη, ξεκλείδωτη με κρυφό διακόπτη, εφαρμογή σε κινητό, υπολογιστή, με τηλεφωνική κλήση.

Μπορούμε να γνωρίζουμε ποιος ξεκλείδωσε την πόρτα, ποιος την κλείδωσε, ποιος την ξέχασε ανοιχτή με την ειδική εφαρμογή για πίνακες Access Control

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση ηλεκτρικών κλειδαριών, τουρνικέ, συστημάτων εκλεγχου διέλευσης οχημάτων.

Επιπλέον λειτουργίες του ACCESS CONTROL

Ο αναγνώστης ανιχνεύει το κινητό σου τηλέφωνο σε απόσταση μέχρι και 10μέτρων και ξεκλειδώνει αυτόματα την πόρτα.

Απο μία εφαρμογή στον υπολογιστή, μπορείς να ελέγχεις το σύστημα Access Control, τις κάμερες, τον συναγερμό σου και την πυρασφάλεια, καθώς και οποιονδήποτε άλλο αυτοματισμό, διαθέτει η εγκατάσταση.

Ειδικό μπουτόν, πράσινου χρώματος, ευδιάκριτο το οποίο χρησιμοποιείται μόνο σε περίπτωση ανάγκης. Με την ενεργοποίηση του, οι ηλεκτρονική κλειδαριά απασφαλίζει και η πόρτα ελευθερώνεται, παράλληλα ενεργοποιείται ο συναγερμός πυρκαγιάς ή ανάγκης στον χώρο.

Το πακέτο περιλαμβάνει όλα τα υλικά και το κόστος της εργασίας εγκατάστασης, για σύστημα Access Control - Ελέγχου πρόσβασης μίας εσωτερικής πόρτας.

Ηλεκτρικες κλειδαριες – Access Control

Ο χειρισμός της ηλεκτρικής κλειδαριάς, μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους. Μερικοί από αυτούς είναι οι παρακάτω :

 

 • Μέσω του πληκτρολογίου του συναγερμού.
 • Με τηλεκοντρόλ.
 • Με την μπουτονιέρα της θυροτηλεόρασης.
 • Με εφαρμογή από το κινητό τηλέφωνο iOS/Android.
 • Αυτόματα σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρα.
 • Ειδικό μπρελόκ TAG
 • Με εισαγωγή κωδικού σε ειδικό πληκτρολόγιο (access control) πλάι στην πόρτα

Μπορείτε να επιλέξετε σε κάποιος από τους παραπάνω τρόπους ή και όλους.

 

 1. Κατάλληλη ηλεκτρική κλειδαριά
 2. Τροφοδοτικό
 3. Μπαταρία εφεδρείας
 4. Μπουτάν ξεκλειδώματος (exit request)
 5. Πληκτρολόγιο ελέγχου
 6. Καλωδίωση (πλεξούδα)

Load More

Διαβάστε παρακάτω περισσότερες εφαρμογές των συστημάτων ελέγχου πρόσβασης

Ωρομέτρηση - Time Attedance

Ελεγχος Πρόσβασης

Προστασία για πόρτες, γκαραζόπορτες κ.α σε συνδυασμό με συναγερμό και σύστημα CCTV ή αυτόνομα. Είσοδος με κάρτα, ταγκ(tag), κωδικό, δαχτυλικό αποτύπωμα, αναγνώριση προσώπου, NFC (αναγνώριση ατόμου που προσεγγίζει από το κινητό του και άνοιγμα της θύρας αυτόματα.)

Η διαχείριση των θυρών, μπορεί να γίνει ενοποιημένα από λογισμικό που είναι εγκατεστημένο σε υπολογιστή και περιλαμβάνονται όλα σε μια εφαρμογή.

Με το κιτ ηλεκτρομαγνήτη, μπορούμε να ασφαλίσουμε,

 • Μεταλλικές, γυάλινες σιδερένιες πόρτες
 • Πόρτες ασφάλειας, 
 • Ντουλάπες

Διαθέτουμε κορυφαίους μηχανισμούς

 • ήλεκτρο-μηχανικών κλειδαριών
 • ηλεκτρομαγνητικών κλειδαριών
 • ηλεκτρικών κυπρί
Hide Show

ΜΠΑΡΕΣ ΠΑΝΙΚΟΥ

Οι μπάρες πανικού τοποθετούνται στις πόρτες και επιτρέπουν στο προσωπικό να διαφύγει εύκολα από το κτήριο σε περίπτωση πυρκαγιάς ή άλλης έκτακτης ανάγκης, απλά, σπρώχνοντας την ειδική μπάρα.

ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΣΥΡΟΜΕΝΩΝ ΘΥΡΩΝ

V09-VIRO-GRANDE

Κορυφαία αδιάβροχη, υψηλής ασφαλείας, ηλεκτρομηχανική κλειδαριά VIRO V09 Ιταλίας για κλείδωμα συρόμενης πόρτας

Viro V09

Μέγιστη ασφάλεια για το κλειδωμα συρόμενων θυρών.

Access Control Οχημάτων

Έλεγχος διέλευσης οχημάτων με κλειδί αναγνώρισης ή αναγνώριση πινακίδας

ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ

Εμπόδισε την διέλευση οχημάτων (είσοδο-έξοδο) απο τον ιδιωτικό σου χώρο. Τα συστήματα βυθιζόμενων μπαρώ, με υλεκτρουδραυλικό σύστημα και ύψος από 50εκ και διάμετρο από 18εκ. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένων διαστάσεων βυθιζόμενων μπαρών.

Μπορείτε να τα ελέγχεται από το σύστημα συναγερμού σας, από τηλεκοντρόλ, ασύρματα ή ενσύρματα, από το σύστημα Access Control τοπικά ή/και απόμακρυσμένα. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, λειτουργούν με ενσωματωμένες μπαταρίες ή χειροκίνητα.

Είναι η ιδανική λύση για :

 • Ιδιωτικά Πάρκιγκ 
 • Πεζόδρομους
 • Ιστορικά Κέντρα
 • Χώρους Στάθμευσης
 • Επαγγελματικά Πάρκιγκ

 

Item added to cart.
0 items - 0,00


Οι τεχνικοί μας λαμβάνουν όλα τα μέτρα προστασίας. Για την ασφάλεια όλων μας, παρακαλούμε κατά την διάρκεια της επίσκεψης να παραμένει μονο ένα άτομο στο χώρο και να τηρείται η απόσταση των 2 μέτρων.