ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

CADDX από έμπειρα τεχνικά συνεργεία, στον χώρο σου.

caddx made in usa

CADDX Alarm Systems made in U.S.A

CADDX

Επάρκεια Υλικών

Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, διατηρούμε αποθήκη με όλα τα τελευταία μοντέλα συναγερμών και περιφερειακών. Έτσι δεν χάνουμε χρόνο αναζητώντας στους προμηθευτές τα υλικά που θα χρειαστούμε.

Εξειδικευμένοι Τεχνικοί

Όλο το συνεργείο μας έχει πιστοποιηθεί για την γνώση του στους συναγερμούς CADDX. Γνωρίζει καλά τον σωστό τρόπο εγκατάστασης και προγραμματισμού, φέρνοντας εις πέρας και τα πιο σύνθετα σενάρια του.

Γρήγορη Εξυπηρέτηση

Το συνεργείο μας σας εξυπηρετεί άμεσα. Από την στιγμή που θα μας καλέσετε, η εκτίμηση, η εγκατάσταση και η παράδοση του συστήματος συναγερμού σας δεν θα διαρκέσει πάνω από 1 ημερα.

Καθαρή Εγκατάσταση

Προσέχουμε τον χώρο που αναλαμβάνουμε να κάνουμε την εγκατάσταση και όταν αυτή ολοκληρωθεί, σκόνες από τυχών τρυπήματα, κομμένα καλώδια κ.τ.λ συλλέγονται από εμάς. Όταν θα παραδώσουμε τον χώρο σας, θα είναι σαν να μην περάσαμε καν από εκεί. Δείτε μερικές από τις εγκαταστάσεις CADDX που έχουμε υλοποιήσει

Χαμηλές Τιμές

Αυτό το πετυχαίνουμε επιλέγοντας  να τοποθετήσουμε στον χώρο σας ακριβώς τα υλικά που απαιτούνται χωρίς να σας βάζουμε σε περιττά έξοδα. Επίσης το κόστος της εργασίας μας (χρέωση ανά ώρα) είναι το χαμηλότερο στην Ελληνική αγορά. Πιστεύουμε ότι η δίκαιη τιμολόγηση, βάζει τις βάσεις για μια μακροχρόνια συνεργασία.

Άρτιος Εξοπλισμός

Διαθέτουμε όλα τα απαιτούμενα, σύγχρονα, ειδικά εργαλεία για την υλοποίηση του έργου σας. 'Ένας ακόμα παράγοντας που μας επιτρέπει την τάχιστη παράδοση του έργου που αναλαμβάνουμε.

CADDX ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

η λύση για εγκατάσταση χωρίς καλώδια στον χώρο σου

Εαν ο χώρος σου δεν διαθετει προεγκατάσταση καλωδιωσης συναγερμου, και δεν θελεις να εγκαταστήσουμε επιφανειακή καλωδίωση, τοτε η ιδανικη λυση για εσενα ειναι η ασυρματοι συναγερμοι CADDX

 

Πληρως ασύρματος συναγερμός, CADDX , ναι ακόμα και οι σειρήνες και τα πληκτρολόγια, όλα ασύρματα, μα πάνω από όλα ασφαλή !

 

Ειναι η ιδανική λύση για εγκατάσταση συναγερμού χωρίς καλώδια, εντελώς ασύρματος για καταστήματα, οικίες ακόμα και σκάφη αναψυχής.

Pet Friendly

Τοποθετούμε ειδικούς ανιχνευτές/ραντάρ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου φιλικούς προς τα κατοικίδια (pet friendly radar) εφόσον έχετε στο σπίτι κατοικίδιο

Μαγνητικές Επαφές

Δυνατότητα επιλογής του σημειου εγκατάστασης των μαγνητικών επαφών. Μπορείτε να επιλέξετε εάν οι μαγνητικές επαφές θα τοποθετηθουν στο τζάμι, στο παντζούρι/ρολό ή και στα δύο. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα επιλογής κρυφών επαφών, εντός των κουφομάτων.

Έως και 5 έτη εγγύηση καλής λειτουργίας

3 ετή εγγύηση για τα υλικά και την εργασία μας. Επεκτείνεται εύκολα και οικονομικά σε 5 ετη για υλικά και εργασία.

❤️ Οσοι μας επέλεξαν, μας αγαπούν ! Και εμείς το ίδιο !

caddx review from customers

Επέλεξε Αμερικάνικο Σύστημα Συναγερμου

CADDX

Item added to cart.
0 items - 0,00