Αίτηση προσφοράς νέας εγκατάστασης συναγερμού

100 % Επαγγελματική εγκατάσταση συστήματος συναγερμού από έμπειρους εγκαταστάτες εξειδικευμένους στα συστήματα συναγερμού της CADDX Αμερικής. Υλοποιούμε και τα πιο σύνθετα σενάρια CADDX για να ασφαλίσουμε τον χώρο σου. Τοποθέτηση όλων των υλικών, βάση αυστηρών προδιαγραφών Αμερικής.

Είμαστε επίσημοι πωλητές και προμηθευόμαστε όλα τα υλικά CADDX από την επίσημη Ελληνική αντιπροσωπεία. Ολα τα υλικά φέρουν ειδική ταινία γνησιότητας και μοναδικό σειριακό αριθμό. Προσοχή στις απομιμησεις!

Τέσσερα (4) έτη εγγύηση αντιπροσωπείας και άλλα τέσσερα από την εταιρείας μας, σαν πρόσθετο με κάθε εγκατάσταση !

CADDX.GR Ο ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΣΟΥ

Συμπλήρωσε την φόρμα προσφοράς για νέα προσαρμοσμένη εγκατάσταση συναγερμού CADDX.

Εναλλακτικά επέλεξε ένα από τα έτοιμα πακέτα εγκατάστασης CADDX που διαθέτουμε!

Εάν δεν σας καλύπτει κάποιο από τα έτοιμα πακέτα εγκατάστασης CADDX συναγερμού, τότε μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα προσφοράς για να λάβετε μια προσαρμοσμένη προσφορά ειδικά για τις ανάγκες του χώρου σας!

Ολα τα πεδία είναι απαραίτητα. Τα στοιχεία είναι εμπιστευτικά.

Γρήγορη καθαρή εγκατάσταση, ενεργοποίηση όλων των δυνατοτήτων του συναγερμού, αναλυτική επίδειξη του και πάντα διαθέσιμοι για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Εγκαθιστούμε μόνο τα Αμερικάνικα συστήματα της CADDX Made in USA, που προμηθευόμαστε από την Ελληνική Αντιπροσωπεία και σας παρέχουμε εγγύηση τέσσερα έτη, με δυνατότητα επέκτασης στα οκτώ έτη.

Εάν ο χώρους σου απαιτεί και καλωδίωση, χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένα καλώδια, υψηλών προδιαγραφών και εγκαθιστούμε την καλωδίωση με τέτοιο τρόπο που θα κρατήσει για παντα.

Item added to cart.
0 items - 0,00