Αίτηση προσφοράς εγκατάστασης CADDX συναγερμού

100 % Επαγγελματική εγκατάσταση συστήματος συναγερμού από έμπειρους εγκαταστάτες εξειδικευμένους στα συστήματα συναγερμού της CADDX Αμερικής. Υλοποιούμε και τα πιο σύνθετα σενάρια CADDX για να ασφαλίσουμε τον χώρο σου. Τοποθέτηση όλων των υλικών, βάση αυστηρών προδιαγραφών Αμερικής.

Προμηθευόμαστε όλα τα υλικά CADDX από την Επίσημη Ελληνική Αντιπροσωπεία και φέρουν ειδική ταινία γνησιότητας και μοναδικό σειριακό αριθμό. Προσοχή στις απομιμησεις!

CADDX.GR Ο ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΣΟΥ

Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακατω φόρμα προσφοράς για νέα εγκατάσταση συναγερμού CADDX

Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα έτοιμα πακέτα εγκατάστασης CADDX που διαθέτουμε!

Εάν δεν σας καλύπτει κάποιο από τα έτοιμα πακέτα εγκατάστασης CADDX συναγερμού, τότε μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε μια προσφορά ειδικά για τις απαιτήσεις του χώρου σας!

Ολα τα πεδία είναι απαραίτητα. Τα στοιχεία είναι εμπιστευτικά.

Γρήγορη καθαρή εγκατάσταση, ενεργοποίηση όλων των δυνατοτήτων του συναγερμού, αναλυτική επίδειξη του και πάντα διαθέσιμοι για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Εγκαθιστούμε μόνο τα Αμερικάνικα συστήματα της CADDX Made in USA, που προμηθευόμαστε από την Ελληνική Αντιπροσωπεία και σας παρέχουμε εγγύηση τέσσερα έτη, με δυνατότητα επέκτασης στα οχτώ έτη.

Εάν ο χώρους σου απαιτεί και καλωδίωση, χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένα καλώδια, υψηλών προδιαγραφών και εγκαθιστούμε την καλωδίωση με τέτοιο τρόπο που θα κρατήσει για παντα.

Item added to cart.
0 items - 0,00