Οδηγίες Χρήσης CADDX ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Οι παρακάτω οδηγίες Χρήσης ισχύουν για όλα τα μοντέλα Interlogix CADDX NX-4, NX-6, NX-8 & NX-8E

Ολική Όπλιση και Αφόπλιση

Όπλιση : εισαγωγή του 4ψήφιου κωδικού χρήστη (π.χ 4 4 4 4) ή πατάμε το πλήκτρο (ΕΧΙΤ)

Αφόπλιση : εισαγωγή του 4ψήφιου κωδικού χρήστη (π.χ 4 4 4 4) εάν πατήσουμε λάθος πλήκτρο, πληκτρολογούμε ξανά τον σωστό κωδικό από την αρχή.

Σιγαση σειρήνας : πληκτρολογουμε τον κωδικό μας (π.χ 4 4 4 4) εάν πατήσουμε λάθος πλήκτρο, πληκτρολογούμε ξανά τον σωστό κωδικό από την αρχή.

Βραδινή Οπλιση (ολα τα ραντάρ εκτός) : πιέζουμε το πλήκτρο (STAY)

Πλήκτρο STAY

Όταν βρισκόμαστε στον χώρο (π.χ) πριν πέσουμε για ύπνο, μπορούμε να οπλίσουμε τον συναγερμό σε κατάσταση STAY. Η κατάσταση STAY έχει δυο λειτουργίες. Στην πρώτη, όταν ανοίξει η πόρτα, τρέχει ο προκαθορισμένος χρόνος και έτσι μπορούμε να αφοπλίσουμε το σύστημα. Στην δεύτερη λειτουργία Instant, το σύστημα θα σημάνει συναγερμό, αμέσως μόλις ανοίξει η πόρτα χωρίς να δώσει χρόνο για την αφόπλιση του συστήματος. Για την ενεργοποίηση Instand Stay πιέζουμε το κουμπί STAY δύο φορές, το λαμπάκι Instant θα ανάψει στο πληκτρολόγιο, εάν η δυνατότητα αυτή είναι προγραμματισμένη στον συναγερμός σας από τον εγκαταστάτη.

Πλήκτρο CHIME

Αν πατήσουμε το κουμπάκι που γράφει CHIME, καθε φορά που θα ανοίγει η πόρτα (κεντρική είσοδος) και το σύστημα είνα αφοπλισμένο, θα ακούμε έναν ήχο από τα πληκτρολόγια-γιο του συναγερμού, ωστε να γνωρίζουμε πως κάποιος άνοιξε την πόρτα. Για απενεργοποίηση της λειτουργίας (CHIME) πατάμε ξανά το κουμπι (CHIME) ώστενα σβήσει το λαμπάκι και να απενεργοποιηθή η λειτουργία.

Αλλαγη κωδικου χρηστη μαστερ MASTER CODE

*** Δώστε μεγάλη προσοχή στην διαδικασία αλλαγής, εάν πατηθεί ένα λάθος πλήκτρο, το σύστημα θα κλειδώσει!

Ενω το σύστημα ειναι αφοπλισμενο, πατάμε (* 5) (μαστερ κωδικο) (01) (νεο κωδικο) (#)

Δείτε εδώ έντυπες (pdf)  οδηγίες χρήστη

Περισσότερες οδηγίες εδώ

Εάν έχεις κάποια ερώτηση σχετικά με τις οδηγίες χρήσης του caddx nx-4, άφησε το σχόλιο σου παρακάτω, θα χαρούμε πολύ να βοηθήσουμε.

Item added to cart.
0 items - 0,00