Σύστημα αναγνώρισης πινακίδων

Αυτόματη αναγνώριση πινακίδας κυκλοφορίας οχήματος

Εσύ αποφασίζεις ποιός θα περάσει μέσα.

Από τι αποτελείται το σύστημα αναγνώρισης πινακίδων ANPR ;

XAtlas software

Χρησιμοποιούμε το εξειδικευμένο λογισμικό διαχείρισης πρόσβασης με αναγνώριση της πινακίδας οχημάτων της εταιρείας Axess TMC Ιταλίας

Ένα σύστημα αναγνώρισης πινακίδων περιλαμβάνει κάμερες που μπορούν να καταγράψουν εικόνες υψηλής ποιότητας που δείχνουν την πινακίδα κυκλοφορίας ενός οχήματος που εισέρχεται στον προστατευόμενο χώρο.

Για να λειτουργήσει σωστά η ANPR, (αυτόματη αναγνώριση πινακίδων), είναι απαραίτητο να τοποθετηθούν κάμερες υψηλής τεχνολογίας, επαγγελματικές συσκευές που μπορούν να διαβάσουν και να αναγνωρίσουν αυτόματα τις πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, των μοτοποδηλάτων και των διαφόρων κυκλοφορούντων οχημάτων, με Ελληνικές ή ξένες πινακίδες.

Το σύστημα αναγνώρισης και ανάγνωσης πινακίδων κυκλοφορίας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για έλεγχο πρόσβασης σε μέρη όπως :

• έλεγχος πρόσβασης σε χώρους στάθμευσης (παρκιγκ) (άνοιγμα / κλείσιμο μπαρας)
• έλεγχος πρόσβασης σε κατοικημένες περιοχές, προκειμένου να διασφαλιστεί μεγαλύτερη ασφάλεια σε έναν ή περισσότερους δήμους.
• Οι κάμερες ανάγνωσης πινακίδων μπορούν να ενσωματωθούν σε ειδικά εγκεκριμένα συστήματα ελέγχου πρόσβασης σε περιοχές περιορισμένης πρόσβασης οχημάτων σε πόλεις και πόλεις.
• Το λογισμικό XAtlas ενσωματώνει ένα σύστημα ανάγνωσης και αναγνώρισης πλήρους πινακίδας κυκλοφορίας για χώρους στάθμευσης και έλεγχο πρόσβασης οχημάτων

Το σύστημα αναγνώρισης της πινακίδας κυκλοφορίας βασίζεται σε μια κάμερα αναγνώρισης πινακίδων που επικοινωνεί με το σύστημα ελέγχου πρόσβασης XAtlas στο δίκτυο Ethernet χρησιμοποιώντας πρωτόκολλα TCP / IP.

Η εφαρμογή XAtlas μπορεί να διαχειρίζεται και να αποθηκεύει τις πληροφορίες που καταγράφονται από κάθε κάμερα ανάγνωσης πινακίδας κυκλοφορίας. Με τη χρήση του λογισμικού είναι δυνατή η διαχείριση ειδικών λιστών εξουσιοδοτημένων οχημάτων (λευκή λίστα) ή μη εξουσιοδοτημένων οχημάτων (μαύρη λίστα).

Η αποθήκευση δεδομένων είναι απεριόριστη και είναι δυνατή η εξαγωγή των δεδομένων σε μορφή CSV ανά πάσα στιγμή. Όλες οι αποθηκευμένες εικόνες μπορούν να εξαχθούν σε μορφή jpeg. Οι κανόνες μπορούν επίσης να ρυθμιστούν για την αυτόματη αποστολή εικόνων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τη διασύνδεση με συστήματα τρίτων.

license-plate-ocr
Item added to cart.
0 items - 0,00

ΜΕΙΝΕ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΟΥ

ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ CADDX ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

Δεν κοινοποιούμε το email σου σε τρίτους. Θα λαμβάνεις μόνο προσφορές για υπηρεσίες και υλικά σχετικά με τον  συναγερμό σου CADDX !