τεχνιτες συναγερμων

τεχνιτες συναγερμων, για την επισκευή του συναγερμού σου, άμεσα, με συνέπεια, επισκευάζουμε στον χώρο σου οποιαδήποτε βλάβη του συστήματος συναγερμού σου, με εγγύηση 24 μήνες για την υλοποίηση της επισκευής του συναγερμού σου.

Γιατί να μας επιλέξετε

Διαθέτουμε όλη την απαιτούμενη τεχνογνωσία, είμαστε συνεπείς και κορυφαίοι τεχνικοί συστημάτων ασφαλείας. Εντοπίζουμε την βλάβη και ενημερώνουμε επακριβώς για την αιτία της και τον ορθό τρόπο για την επίλυση της δυσλειτουργίας που έχει προκύψει.

Γνωρίζουμε πως να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα 

Συνήθως εξυπηρετούμε πελάτες οι οποίοι δεν έμειναν ευχαριστημένοι από την εταιρεία που υλοποίησε την εγκατάσταση του συναγερμού τους για διάφορους λόγους. Γνωρίζουμε τι είναι αυτό που ζητάτε και έχουμε την τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό να το σας το παρέχουμε άμεσα.

3 Πακέτα επισκευής για να επιλέξετε

Διάγνωση και Εκτίμηση

Με την υπηρεσία τεχνίτες συναγερμών - απλή διάγνωση, επισκεπτόμαστε τον χώρο σου για απλή διάγνωση της βλάβης του συναγερμού σου.

Διάγνωση & Επισκευή

Με την υπηρεσία τεχνίτες συναγερμών - διάγνωση και επισκευή, επισκεπτόμαστε τον χώρο σου για διάγνωση της βλάβης του συναγερμού σου αλλά και την επισκευή της την ίδια ημέρα

Επισκευή και Monitoring

Με την υπηρεσία επισκευή και monitoring, επισκευάζουμε τον συναγερμό σου και απευθείας τον συνδέουμε με το εξειδικευμένο κέντρο λήψης σημάτων ασφαλείας συναγερμού της εταιρείας μας

Item added to cart.
0 items - 0,00