Σύστημα αναγνώρισης πινακίδων οχημάτων ANPR - Automatic Number Plate Recognition

Αυτόματη αναγνώριση πινακίδας κυκλοφορίας οχήματος

Εσύ αποφασίζεις ποιός θα περάσει μέσα. Συνδιάζεται με αυτόματες μπάρες και αυτόματα κολωνάκια.

Εναλλακτικά δείτε το σύστημα   RFID όπως το  epass της Αττικής Οδού

number-ok-anpr-logo

Από τι αποτελείται το σύστημα αναγνώρισης πινακίδων ANPR ;

XAtlas software

Χρησιμοποιούμε το εξειδικευμένο λογισμικό διαχείρισης πρόσβασης με αναγνώριση της πινακίδας οχημάτων της εταιρείας Axess TMC Ιταλίας

Ένα σύστημα αναγνώρισης πινακίδων περιλαμβάνει κάμερες που μπορούν να καταγράψουν εικόνες υψηλής ποιότητας που δείχνουν την πινακίδα κυκλοφορίας ενός οχήματος που εισέρχεται στον προστατευόμενο χώρο.

Για να λειτουργήσει σωστά η ANPR, (αυτόματη αναγνώριση πινακίδων), είναι απαραίτητο να τοποθετηθούν κάμερες υψηλής τεχνολογίας, επαγγελματικές συσκευές που μπορούν να διαβάσουν και να αναγνωρίσουν αυτόματα τις πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, των μοτοποδηλάτων και των διαφόρων κυκλοφορούντων οχημάτων, με Ελληνικές ή ξένες πινακίδες.

Το σύστημα αναγνώρισης και ανάγνωσης πινακίδων κυκλοφορίας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για έλεγχο πρόσβασης σε μέρη όπως :

• έλεγχος πρόσβασης σε χώρους στάθμευσης (παρκιγκ) (άνοιγμα / κλείσιμο μπαρας)
• έλεγχος πρόσβασης σε κατοικημένες περιοχές, προκειμένου να διασφαλιστεί μεγαλύτερη ασφάλεια σε έναν ή περισσότερους δήμους.
• Οι κάμερες ανάγνωσης πινακίδων μπορούν να ενσωματωθούν σε ειδικά εγκεκριμένα συστήματα ελέγχου πρόσβασης σε περιοχές περιορισμένης πρόσβασης οχημάτων σε πόλεις και πόλεις.
• Το λογισμικό XAtlas ενσωματώνει ένα σύστημα ανάγνωσης και αναγνώρισης πλήρους πινακίδας κυκλοφορίας για χώρους στάθμευσης και έλεγχο πρόσβασης οχημάτων

Το σύστημα αναγνώρισης της πινακίδας κυκλοφορίας βασίζεται σε μια κάμερα αναγνώρισης πινακίδων που επικοινωνεί με το σύστημα ελέγχου πρόσβασης XAtlas στο δίκτυο Ethernet χρησιμοποιώντας πρωτόκολλα TCP / IP.

Η εφαρμογή XAtlas μπορεί να διαχειρίζεται και να αποθηκεύει τις πληροφορίες που καταγράφονται από κάθε κάμερα ανάγνωσης πινακίδας κυκλοφορίας. Με τη χρήση του λογισμικού είναι δυνατή η διαχείριση ειδικών λιστών εξουσιοδοτημένων οχημάτων (λευκή λίστα) ή μη εξουσιοδοτημένων οχημάτων (μαύρη λίστα).

Η αποθήκευση δεδομένων είναι απεριόριστη και είναι δυνατή η εξαγωγή των δεδομένων σε μορφή CSV ανά πάσα στιγμή. Όλες οι αποθηκευμένες εικόνες μπορούν να εξαχθούν σε μορφή jpeg. Οι κανόνες μπορούν επίσης να ρυθμιστούν για την αυτόματη αποστολή εικόνων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τη διασύνδεση με συστήματα τρίτων.

Αυτόματες μπάρες διέλευσης οχημάτων

Οι μπάρες λειτουργούν ιδανικά με σύστημα αναγνώρισης πινακίδων οχημάτων ANPR και παρέχουν αμέτρητες δυνατότητες για τον έλεγχο οχημάτων που εισέρχονται στον χώρο.

license-plate-ocr
Item added to cart.
0 items - 0,00