Πλέον η νέα εγκατάσταση συναγερμού στον χώρο σου έγινε εύκολη υπόθεση.

Εύκολα και οικονομικά, από 399 € , διαλέγεις το πακέτο εγκατάστασης που σου ταιριάζει και όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς! 

Είμαστε εξειδικευμένοι εγκαταστάτες συναγερμών CADDX και προμηθευόμαστε τα γνήσια προϊόντα CADDX από την Ελληνική αντιπροσωπεία. Διαθέτουν μοναδικό σειριακό αριθμό και ταινία γνησιότητας.

Αφιερώνουμε πάντα τον απαιτούμενο χρόνο σε κάθε εγκατάσταση μας, ώστε να διασφαλίσουμε πως, ότι τοποθετήσουμε θα λειτουργεί απρόσκοπτα και σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Άμεση και υπεύθυη ανάληψη του έργου, χωρίς άσκοπες καθυστερήσεις και παράδοση πάντα στην ώρα του!

CADDX – Καμία παραχώρηση στην ποιότητα!

Όλα τα προϊόντα CADDX παρέχονται με εγγύηση 4 έτη συνολικά και δυνατότητα επέκτασης στα 8 έτη με την υπηρεσία επέκτασης εγγύησης.

Πίνακας κόστους εγκατάστασης. Πακέτα Εγκατάστασης Συναγερμού

S

ΠΑΚΕΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ CADDX
 • Παγίδευση εως 3 ανοιγματα
 • 2 εσωτερικά ρανταρ
 • 1 εξωτερική σειρηνα
 • 1 εσωτερικη σειρηνα
 • 1 πληκτρολογιο
 • Κεντρικός πίνακας NX-4
399

L

ΠΑΚΕΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ CADDX
 • Παγίδευση εως 10 ανοίγματα
 • 4 εσωτερικά ρανταρ
 • 1 εξωτερική σειρηνα
 • 1 εσωτερικη σειρηνα
 • 1 πληκτρολογιο
 • Κεντρικός πίνακας NX-8
799

Τιμές με ΦΠΑ 24%

Σημειώσεις :

Πληροφορίες για τα πακέτα εγκατάστασης S, M και L

Οι τιμές των πακέτων εγκατάστασης συναγερμών, περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24 % & όλα τα υλικά και το κόστος εργασίας για την εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας (συναγερμού) στον χώρο σου, με την προυπόθεση πως βρίσκεται εντός του νομού Αττικής και υπάρχει ήδη στον χώρο σου καλωδίωση,  αριθμημένη και σωστά τερματισμένη . Οι παρακάτω εγκαταστάσεις υλοποιούνται αυθημερόν και σας παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας 4 έτη για εργασία και υλικά, με δυνατότητα επέκτασης σε 8 έτη.

Ανοίγματα θεωρούνται τα παράθυρα και οι πόρτες του χώρου. Η παγίδευση γίνεται στο τζάμι ή στο παντζούρι-ρολό. Υπάρχει η δυνατότητα παγίδευσης και τον δύο, κατόπιν συμφωνίας.

Μας προτιμάτε για την νέα εγκατάσταση συναγερμού σας και αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους !

Γνήσια Υλικά

Ολα τα υλικά CADDX ειναι γνήσια, Αμερικάνικης κατασκευής, Ελληνικής Αντιρποσωπείας με αυτοκόλλητο και πιστοποιητικό γνησιοοτητας.

Οδηγίες στα Ελληνικά

Κάθε ολοκληρωμένη εγκατάσταση συνοδεύεται απο Ελληνικές οδηγίες χρήσης, λίστα ζωνών και ολα τα απαραίτητα τεχνικά στοιχεία της εγκατάστασης

Προσωπική Εξυπηρέτηση

Ο υπεύθυνος του συνεργείου εγκατάστασης θα ειναι και ο άνθρωπος που θα έρχεστε σε επαφή κάθε φορά που θα χρειάζεστε οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια!

Χρυσή Εγγύηση

Ολα τα υλικά CADDX αλλά και οι εργασίες νέας εγκατάστασης καλύπτονται από 4 έτη εγγύηση καλής λειτουργίας και μπορούν να φτάσουν τα 8 με την επέκταση εγγύησης

Δωρεάν ΚΛΣ

6 μήνες δωρεάν σύνδεση με το κέντρο λήψης σημάτων ασφαλείας και έκπτωση στην ετήσια συνδρομή, εφόσον επιθυμείτε να ανανελωσετε την υπηρεσία. Τωρα μπορειτε να κοιμαστε ησυχοι. Σας προσέχουμε.

Τηλεφωνικη Υποστήριξη

Μπορειτε να μας καλείτε για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το συστημα συναγερμού σας. Οι συνεργάτες μας ειναι ετοιμοι να σας υποστηριξουν και να σας συμβουλέψουν για τον CADDX σας.

Item added to cart.
0 items - 0,00


Οι τεχνικοί μας λαμβάνουν όλα τα μέτρα προστασίας. Για την ασφάλεια όλων μας, παρακαλούμε κατά την διάρκεια της επίσκεψης να παραμένει μονο ένα άτομο στο χώρο και να τηρείται η απόσταση των 2 μέτρων.