Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε το πλήθος των περιφερειακών του συναγερμού σας, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα προσφοράς.

Διασφάλιση Ποιότητας

Αφιερώνουμε πάντα τον απαιτούμενο χρόνο σε κάθε εγκατάσταση μας, ώστε να διασφαλίσουμε πως, ότι τοποθετήσουμε θα λειτουργεί απρόσκοπτα και σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Γενναία Εγγύηση

Τέσσερα (4) έτη εγγύηση για υλικά και εργασία, με επι τόπου αντικατάσταση και δυνατότητα επέκτασης εγγύησης μέχρι και οχτώ (8) έτη. Μια εγγύηση που μόνο η CADDX μπορεί να οσυ παρέχει !

Γρήγορη Εξυπηρέτηση

Άμεση και υπεύθυνη ανάληψη του έργου, χωρίς άσκοπες καθυστερήσεις και παράδοση πάντα στην ώρα του!

Ξεκάθαρη Τιμολόγηση

Εύκολα και οικονομικά, από 699 € , διαλέγεις το πακέτο εγκατάστασης που σου ταιριάζει και όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς! 

Πόσο θα μου κοστίσει να εγκαταστήσω συναγερμό CADDX στον χώρο μου ;

Πλέον η προσφορά για νέα εγκατάσταση συναγερμού στον χώρο σου, έγινε εύκολη και γρήγορη υπόθεση, χωρίς άσκοπες καθυστερήσεις και επισκέψεις για κοστολόγηση. Επέλεξε σήμερα ένα από τα διαθέσιμα πακέτα συναγερμών μας που ταιριάζει στον χώρο σου και εμείς θα φροντίσουμε άμεσα να σου το εγκαταστήσουμε. Είμαστε εξειδικευμένοι εγκαταστάτες συναγερμών CADDX και προμηθευόμαστε μόνο τα γνήσια προϊόντα CADDX από την Ελληνική αντιπροσωπεία τα οποία διαθέτουν μοναδικό σειριακό αριθμό και ταινία γνησιότητας, όπως και εγγύηση 4 (τέσσερα) έτη. Όλοι οι πίνακες που χρησιμοποιούμε για νέες εγκαταστάσεις μας, είναι από την ολοκαίνουργια σειρά συναγερμών CADDX XGEN-CONNECT , με λειτουργίες IP/Cloud/Εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνο Ultrasync+

Πίνακας κόστους εγκατάστασης. Πακέτα Εγκατάστασης Συναγερμού

S

ΠΑΚΕΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ CADDX
 • Κεντρικός πίνακας NXG-4
 • Παγίδευση εως 4 ανοιγματα
 • 1 εσωτερικά ρανταρ
 • 1 εξωτερική σειρηνα
 • 1 εσωτερικη σειρηνα
 • 1 πληκτρολογιο
699

L

ΠΑΚΕΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ CADDX
 • Κεντρικός πίνακας NXG-8
 • Παγίδευση εως 10 ανοίγματα
 • 3 εσωτερικά ρανταρ
 • 1 εξωτερική σειρηνα
 • 1 εσωτερικη σειρηνα
 • 1 πληκτρολογιο
1199

Τιμές με ΦΠΑ 24%

Πληροφορίες για τα πακέτα εγκατάστασης S, M και L

Οι τιμές των πακέτων εγκατάστασης συναγερμών, περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24 % & όλα τα υλικά και το κόστος εργασίας για την εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας (συναγερμού) στον χώρο σου, με την προϋπόθεση πως βρίσκεται εντός του νομού Αττικής και υπάρχει ήδη στον χώρο σου καλωδίωση συναγερμού,  αριθμημένη και σωστά τερματισμένη . Οι παρακάτω εγκαταστάσεις υλοποιούνται αυθημερόν και σας παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας 4 έτη για εργασία και υλικά, με δυνατότητα επέκτασης σε 8 έτη.

Ανοίγματα θεωρούνται τα παράθυρα και οι πόρτες του χώρου. Η παγίδευση γίνεται στο τζάμι ή στο παντζούρι-ρολό. Υπάρχει η δυνατότητα παγίδευσης και τον δύο, κατόπιν συμφωνίας.

Μας προτιμάτε για την νέα εγκατάσταση συναγερμού σας και αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους !

Γνήσια Υλικά

Ολα τα υλικά CADDX ειναι γνήσια, Αμερικάνικης κατασκευής, Ελληνικής Αντιρποσωπείας με αυτοκόλλητο και πιστοποιητικό γνησιοοτητας.

Οδηγίες στα Ελληνικά

Κάθε ολοκληρωμένη εγκατάσταση συνοδεύεται απο Ελληνικές οδηγίες χρήσης, λίστα ζωνών και ολα τα απαραίτητα τεχνικά στοιχεία της εγκατάστασης

Προσωπική Εξυπηρέτηση

Ο υπεύθυνος του συνεργείου εγκατάστασης θα ειναι και ο άνθρωπος που θα έρχεστε σε επαφή κάθε φορά που θα χρειάζεστε οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια!

Χρυσή Εγγύηση

Ολα τα υλικά CADDX αλλά και οι εργασίες νέας εγκατάστασης καλύπτονται από 4 έτη εγγύηση καλής λειτουργίας και μπορούν να φτάσουν τα 8 με την επέκταση εγγύησης

Δωρεάν ΚΛΣ

6 μήνες δωρεάν σύνδεση με το κέντρο λήψης σημάτων ασφαλείας και έκπτωση στην ετήσια συνδρομή, εφόσον επιθυμείτε να ανανελωσετε την υπηρεσία. Τωρα μπορειτε να κοιμαστε ησυχοι. Σας προσέχουμε.

Τηλεφωνικη Υποστήριξη

Μπορειτε να μας καλείτε για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το συστημα συναγερμού σας. Οι συνεργάτες μας ειναι ετοιμοι να σας υποστηριξουν και να σας συμβουλέψουν για τον CADDX σας.

Item added to cart.
0 items - 0,00