Δ Ω Ρ Ε Α Ν αντικατάσταση CADDX συναγερμού

Ranger

NetworX

Με την προαγορά συνδρομής για το κέντρο λήψης σημάτων ασφαλείας μας για 3 έτη (κόστος 555 €) σου κάνουμε δωρεάν αντικατάσταση του συναγερμού σου CADDX με ένα από τα νέα μοντέλα CADDX xGen Connect !

Αντικατάσταση CADDX Ranger 7600 & 8600 – 9000E και σειράς NX (Networx) NX-4, NX-6, NX-8 και NX-8E

Αναβαθμισε τον συναγερμο σου σημερα, με ενα νέο συστημα συναγερμου της CADDX σειρά NetworX εντελώς δωρεάν !

Αναβάθμιση συστηματος CADDX Ranger & NetworX

Αντικατάσταση/Αναβάθμιση του παλιού συστήματος CADDX Ranger 7600 / 8600 9000 και σειράς NX (Networx) NX-4, NX-6, NX-8 και NX-8E . Με νέο σύστημα συναγερμού CADDX της σειράς NXG εντελώς δωρεάν (αλλάζει η κεντρική πλακέτα του συναγερμού μεσα στο μεταλλικό κουτί και έχεις ένα ολοκαίνουργιο σύγχρονο σύστημα συναγερμού με εγγύηση καλής λειτουργίας 4 έτη δωρεάν!

Τα περιφερειακά του συστήματος σας (μαγνητικές επαφές, ραντάρ, ανιχνευτές καπνού, σειρήνες κτλ) παραμένουν και γίνεται αντικατάσταση μόνο της κεντρικής πλακέτας του συναγερμού, και του πληκτρολογίου.

Το κόστος της συνδρομής για το κέντρο λήψης σημάτων είναι 185 € ανά έτος

Έτσι θα έχετε ένα ολοκαίνουργιο και σύγχρονο σύστημα ασφαλείας δωρεάν & σύνδεση με τον κορυφαίο κεντρικο σταθμό σηματων

Σας ενδιαφέρει η προσφορά μας ; Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα

Τα περιφερειακά του συναγερμού σας (σειρήνες, ρελέ, μαγνητικές επαφές, ραντάρ, τηλεκοντρόλ, μπαταρίες κ.τ.λ θα πρέπει να λειτουργούν για την ενεργοποίηση της παρούσας προσφοράς. Στο σημείο που είναι εγκατεστημένος ο πίνακας χρειάζεται καλώδιο LAN προς το ρουτερ του παρόχου ή επαρκές σήμα WiFi

Item added to cart.
0 items - 0,00