ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΓΚΑΡΑΖ (SAFE-PARKING)

- διάβασε πως λειτουργεί -

Άγνωστος πλησιάζει το γκαράζ σου. Ο πορτοκαλί φάρος LED ξεκινάει να αναβοσβήνει. Οι εξωτερικές και εσωτερικές σειρήνες ηχούν διακεκομενους τόνους για 5 δευτερόλεπτα.

Εάν το άτομο αποχωρίσει, δεν θα σημάνει συναγερμός. Σε περίπτωση που η παραβίαση συνεχιστεί, οι σειρήνες ξεκινούν να ηχούν. (4σειρήνες  Χ  122db). Ο φωτισμός ασφαλείας, προβολείς LED εξω, περιμετρικά ανάβουν. Τα τηλέφωνα ανάγκης λαμβάνουν κλήση από τον συναγερμό. SMS και Notification στο κινητό στέλνονται επίσης. Το κέντρο λήψης σημάτων της εταιρείας μας ειδοποιείται ακαριαία και λαμβάνει εικόνα από τις κάμερες για την επιβεβαίωση της απόπειρας διάρρηξης  και ενημερώνεται η αστυνομία για το συμβάν.

Ωστόσο εάν ο εισβολέας συνεχίσει την παραβίαση (;) και εισβάλει στο πάρκινγκ, η συσκευή καπνού θα καταστήσει αδύνατη την διάρρηξη του οχήματος σου. Ταυτόχρονα με την εκτόξευση καπνου, 2 δυνατά φλας (strobolights) δυσχεραινόσουν ακόμη περισσότερο της συνθήκες για τον επίδοξο διαρρήκτη και τον αναγκάζουν να τραπεί σε φυγή.

24ωρη ζώνη​

Ανεξάρτητα έαν το σύστημα συναγερμού είναι οπλισμένο ή οχι, λαμβάνετε πάντα SMS σε περίπτωση που η πόρτα ανοίξει ή άτομο κινηθεί εντός του χώρου & μόνο εάν το όχημα (αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα είναι εντός του πάρκιγκ!)

Πυρανίχνευση

Ο πίνακας συναγερμού συνδέεται με αισθητήρα καπνού και έναν θερμοδιαφορικό αισθητήρα. Αν ξεσπάσει πυρκαγία εντός του χώρου θα ενημερωθείτε εσείς, τα πρόσωπα ανάγκης και η πυροσβεστική άμεσα. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης συστήματος πυρόσβεσης, παράλληλα για την άμεση κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Αυτονομία

Οι μπαταρίες του συστήματος χαρίζουν αυτονομία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος έως 8 ώρες! Παράλληλα ειδοποιήστε με SMS και κλήση από τον κεντρικό σταθμό για την διακοπή ρεύματος

Item added to cart.
0 items - 0,00