Κάμερες Ασφαλείας CADDX CCTV

Virtual Guard

Όλα τα καταγραφικά μας (DVRs)  σε συνεργασία με το κέντρο λήψης σημάτων εικόνας Virtual CMS, δίνουν την δυνατότητα στον χειριστή του κέντρου να επιβεβαιώνει τον συναγερμό στον χώρο σας όλο το 24ωρο και να κινητοποιεί τις αρχές εφόσον συντρέχει λόγος

24/365 Rec

Το καταγραφικό, κρατάει αρχείο μέσω ειδικού σκληρού δίσκου που περιλαμβάνεται στην εγκατάσταση του και μπορεί να κρατήσει ιστορικό από μερικές εβδομάδες έως και ένα ή περισσότερα χρόνια. Δες τι συνέβη στον χώρο σου, την ημερομηνία και ώρα που επιθυμείς.

Απομακρυσμένη Παρακολούθηση

Δείτε σε πραγματικό χρόνο τι συμβαίνει στον χώρο σας από οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο από το κινητό σας, το tablet, το μονιτορ υπολογιστή ή στην κεντρική κεραία της εγκατάστασης. Εξειδικευμένη εφαρμογή Video CMS, με άπειρες δυνατότητεςκαι οχι απλά μια εφαρμογή για κινητό.

Πολλά υποκαταστήματα

Δείτε σε μια μόνο οθόνη τα ταμεία, τις εισόδους κ.α σημαντικά σημεία απο όλα τα καταστήματα σας, απομακρυσμένα, στο σπίτι, στο κινητό ή στις κεντρικές εγκαταστάσεις σας

Μεγάλη Εγκατάσταση

Μπορούμε να υλοποιήσουμε οποιοδήποτε μέγεθος εγκατάστασης. Κάθε νέα μεγάλη εγκατάσταση που αναλαμβάνουμε είναι μια ακόμα πρόκληση για μας

Ειδικές Εφαρμογές

έλεγχος οχημάτων-αναγνώριση πινακιδων, καταμέτρηση προσώπων, θερμικές κάμερες. κάμερες για ανίχνευση κίνησης και σήμανσης συναγερμού.

Διακομιστής CCTV

Ολα τα καταγραφικά από τα υποκαταστήματα σας, στέλνουν το βίντεο μου καταγράφουν σε έναν κεντρικό υπολογιστή, εκτός του χώρου που βρίσκονται τα καταγραφηκά για περαιτέρω ασφάλεια και επεξεργασία.

Είναι ωραίο να γνωρίζεις τι συμβαίνει στον χώρο σου, ακόμα και όταν λείπεις. Mε χαμηλό κόστος για μια πλήρη εγκατάσταση CCTV δεν θα πρέπει να μείνει κανένας χώρος απροστάτευτος.

cctv-caddx-tools

Έχουμε τα εργαλεία και τον ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ

να σου παρέχουμε μια καταπληκτική εγκατάσταση CCTV που θα καλύψει 100% τις ανάγκες σου.

Item added to cart.
0 items - 0,00