Ποιο είναι καλό κέντρο ληψης σηματων ;

Καλό κέντρο λήψης σημάτων (ΚΛΣ) , είναι αυτό που σε ειδοποιεί έγκαιρα για τα συμβάντα που καταγράφει ο συναγερμός σου αλλά και οι κάμερες ασφαλείας σου.

Τι μπορεί να πάει στραβά εάν δεν επιλέξω κάλο κέντρο λήψης σημάτων;

Πολλοί πελάτες έφυγαν από το κέντρο που ήταν και ήρθαν σε εμάς επειδή αντιμετώπιζαν το παρακάτω πρόβλημα.

Εάν το προσωπικό του σταθμού δεν είναι επαρκές σε ώρα αιχμής ο χειριστής δεν προλαβαίνει να επεξεργαστεί τα σήματα. Έτσι καθυστερεί πολύ να ειδοποιήσει τον συνδρομητή.

Υπάρχουν περιστατικά που ενώ έγινε διάρρηξη, ο πελάτης ειδοποιήθηκε για το συμβάν από το κέντρο λήψης, ύστερα από 9 λεπτά.

Η καλύτερη λύση είναι να επιλέξετε να συνδεθείτε με ένα αξιόπιστο κέντρο ληψης σημάτων ασφαλείας.

Πως μπορείτε να γνωρίζετε από πριν ποιο είναι καλό κέντρο ληψης σηματων και να το επιλέξετε;

Το καλύτερο είναι να ρωτήσετε κάποιον φίλο ο οποίος είναι είδη συνδρομητής σε κάποια εταιρεία επεξεργασίας σημάτων συναγερμού ή να διαβάσετε τι λένε οι πελάτες μας για το δικο μας κέντρο λήψης σημάτων στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας.

Έτσι θα γνωρίζετε από πριν τι να περιμένετε από το κέντρο λήψης σημάτων και εάν θα μείνετε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες που παρέχει για την σύνδεση του συναγερμού σας με την αστυνομία και την έγκαιρη ειδοποίηση των τηλεφώνων επικοινωνίας.

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ 100% ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ !

Μερικές επιπλέον πληροφορίες και χρήσιμα Links :

Item added to cart.
0 items - 0,00